Kierownik / Projektant Działu Technologicznego
(browarnictwo, napoje)

nr ref. 10335-20; Dodatkowa informacja

Pracodawca:

Klient Banku Danych o Inżynierach.

Opis pracodawcy:

Firma projektująca i sprzedająca linie technologiczne oraz urządzenia dla branży spożywczej.

Wymagania:

  • wykształcenie wyższe (technologia żywności, inżynieria chemiczno-procesowa i kierunki pokrewne)
  • kilkuletnie doświadczenie zawodowe związane z projektowaniem urządzeń i linii produkcyjnych w branży spożywczej (pasteryzatory, stacje CIP, linie magazynów itp.) ze szczególnym wskazaniem na branżę browarniczą lub soki i napoje
  • umiejętność przygotowywania opisów funkcyjnych i wytycznych dla automatyków
  • doświadczenie związane z uruchamianiem i odbiorem projektowanych instalacji
  • komunikatywna znajomość j. angielskiego
  • prawo jazdy kat. B

Zakres obowiązków:

  • przygotowywanie P&ID i layoutów we współpracy z konstruktorem
  • tworzenie opisów technologicznych i wytycznych dla automatyków
  • dobór komponentów (pomp, zaworów) dla instalacji

Firma oferuje:

  • rozwój i szkolenia w firmie projektującej nowoczesne linie dla branży spożywczej, ze szczególnym uwzględnieniem branży browarniczej
  • możliwość utworzenia i zarządzania nowym działem technologicznym firmy

Miejsce podjęcia pracy

Lesznowola

Wymiar zatrudnienia

pełny etat

Rodzaj umowy

umowa o pracę

Wyjazdy

wyjazdy sporadyczne

Bank Danych o Inżynierach informuje, ze na swoich stronach www wykorzystuje pliki cookies (tzw. "ciasteczka").
Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia.
Aby ta informacja nie pojawiała się więcej, należy kliknąć przycisk Zamknij.
Szersze informacje na temat plików cookies znajdą Państwo w zakładce Polityka prywatności
Zamknij