Technolog Żywności
nr ref. 10532-22;
Pracodawca:
Klient Banku Danych o Inżynierach
Opis pracodawcy:
Część międzynarodowego koncernu produkującego wysokiej jakości składniki dla branży spożywczej.
Wymagania:
- wykształcenie wyższe (technologia żywności lub pokrewne)
- znajomość przepisów dotyczących branży spożywczej
- mile widziane doświadczenie zawodowe w zakładzie produkcyjnym w branży spożywczej
- wiedza z zakresie systemów jakości GMP+, FSSC, ISO
- komunikatywna znajomość j. angielskiego
- prawo jazdy kat. B
Zakres obowiązków:
- prowadzenie działań związanych z wdrażaniem nowych produktów lub modyfikacją aktualnych (opracowywanie lub modyfikacja receptur/specyfikacji, przeprowadzanie prób technologicznych, tworzenie niezbędnej dokumentacji technologicznej, prowadzenie analizy efektywności działań)
- analiza sprzedaży, identyfikowanie i rekomendowanie kierunku rozwoju dla poszczególnych kanałów sprzedaży oraz produktów
- współpraca z klientami w celu badania ich potrzeb
- współpraca z działem R&D firmy
- podejmowanie działań na rzecz doskonalenia jakości
Firma oferuje:
- pracę w stabilnej i rozwijającej się firmie międzynarodowej
- zatrudnienie na pełny etat na podstawie umowy o pracę
- możliwość rozwoju
Miejsce podjęcia pracy
Sztum
Wymiar zatrudnienia
pełny etat
Rodzaj umowy
umowa o pracę
Wyjazdy
praca stacjonarna
Jeśli nie masz konta w BDI a chciałbyś otrzymywać od nas podobne oferty pracy,
wpisz poniżej swój adres e-mail.
Dziękujemy!
Opuszczasz portal BDI i przechodzisz na zewnętrzną witrynę.
Jeśli strona nie przeładuje się w ciągu 3 sekund,
kliknij tutaj.
nowa oferta
oferta niewymagająca doświadczenia zawodowego
przyjęte zgłoszenie na ofertę*
zakończono przyjmowanie zgłoszeń*
oferta zgodna z Twoimi preferencjami*
aplikacja rozpatrywana*
aplikacja niezakwalifikowana do dalszych etapów*
oferta wygasająca
aplikacja przesłana do pracodawcy*
aplikacja wycofana*
zatrudnienie*
* - ikony dostępne tylko po zalogowaniu się w Błękitnej Strefie