Technolog Żywności

nr ref. 10532-22; Dodatkowa informacja

Pracodawca:

Klient Banku Danych o Inżynierach

Opis pracodawcy:

Część międzynarodowego koncernu produkującego wysokiej jakości składniki dla branży spożywczej.

Wymagania:

  • wykształcenie wyższe (technologia żywności lub pokrewne)
  • znajomość przepisów dotyczących branży spożywczej
  • mile widziane doświadczenie zawodowe w zakładzie produkcyjnym w branży spożywczej
  • wiedza z zakresie systemów jakości GMP+, FSSC, ISO
  • komunikatywna znajomość j. angielskiego
  • prawo jazdy kat. B

Zakres obowiązków:

  • prowadzenie działań związanych z wdrażaniem nowych produktów lub modyfikacją aktualnych (opracowywanie lub modyfikacja receptur/specyfikacji, przeprowadzanie prób technologicznych, tworzenie niezbędnej dokumentacji technologicznej, prowadzenie analizy efektywności działań)
  • analiza sprzedaży, identyfikowanie i rekomendowanie kierunku rozwoju dla poszczególnych kanałów sprzedaży oraz produktów
  • współpraca z klientami w celu badania ich potrzeb
  • współpraca z działem R&D firmy
  • podejmowanie działań na rzecz doskonalenia jakości

Firma oferuje:

  • pracę w stabilnej i rozwijającej się firmie międzynarodowej
  • zatrudnienie na pełny etat na podstawie umowy o pracę
  • możliwość rozwoju

Miejsce podjęcia pracy

Sztum

Wymiar zatrudnienia

pełny etat

Rodzaj umowy

umowa o pracę

Wyjazdy

praca stacjonarna

Bank Danych o Inżynierach informuje, ze na swoich stronach www wykorzystuje pliki cookies (tzw. "ciasteczka").
Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia.
Aby ta informacja nie pojawiała się więcej, należy kliknąć przycisk Zamknij.
Szersze informacje na temat plików cookies znajdą Państwo w zakładce Polityka prywatności
Zamknij