Kierownik Projektu ds. Rozwoju Produktu (branża spożywcza)

nr ref. 3620-08; Dodatkowa informacja

Opis pracodawcy:

Klient Banku Banych o Inżynierach - międzynarodowy koncern z branży spożywczej

Wymagania:

  • wykształcenie wyższe techniczne (technologia żywności, inżynieria chemiczna, inżynieria żywności)
  • 3-5 lat doświadcznia w firmie z brażny FMCG
  • doświadczenie w projektowaniu procesów przetwarzania żywności
  • bardzo dobra znajomość języka angielskiego
  • zdolność do pracy w wielokulturowym środowisku
  • kreatywność
  • bardzo dobre zdolności komunikacyjne

Zakres obowiązków:

  • tworznie i rozwijanie nowych technologii i receptur
  • realizowanie projektów od strony merytoryczniej związanych z rozwojem nowych technologii w operaciu o założone cele

Miejsce podjęcia pracy

wielkopolskie

Wymiar zatrudnienia

pełny etat

Rodzaj umowy

umowa o pracę

Wyjazdy

Bank Danych o Inżynierach informuje, ze na swoich stronach www wykorzystuje pliki cookies (tzw. "ciasteczka").
Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia.
Aby ta informacja nie pojawiała się więcej, należy kliknąć przycisk Zamknij.
Szersze informacje na temat plików cookies znajdą Państwo w zakładce Polityka prywatności
Zamknij