Młodszy Specjalista ds. Ciągłego Doskonalenia

nr ref. 10634-23; ważna do: odwołania

Pracodawca:

Klient Banku Danych o Inżynierach.

Opis pracodawcy:

Wiodący na świecie producent opakowań dla branży FMCG.

Wymagania:

  • wykształcenie wyższe: licencjackie lub inżynierskie (ewentualnie w trakcie studiów)
  • ok. 1-2 lata doświadczenia zawodowego
  • bardzo dobra znajomość MS Office i zagadnień Lean Manufacturing
  • min. dobra znajomość języka angielskiego (udział w telekonferencjach, spotkaniach i prezentacjach)
  • prawo jazdy kat. B

Zakres obowiązków:

  • działania w obszarze produkcji w celu podniesienia wydajności maszyn (analizy przezbrojeń optymalizacja procesów produkcyjnych)
  • doskonalenie działających programów pracowniczych
  • opracowywanie dobrych praktyk
  • standaryzacja procesów pracy
  • usprawniania w dziedzinie przepływu komponentów do produkcji
  • wdrażanie dobrych praktyk korporacyjnych

Firma oferuje:

  • pracę w ugruntowanej firmie
  • dodatek do posiłków
  • opiekę medyczną
  • kartę Multisport

Miejsce podjęcia pracy

Łubna

Wymiar zatrudnienia

pełny etat

Rodzaj umowy

umowa o pracę

Wyjazdy

praca stacjonarna

Aby zgłosić się na tę ofertę pracy, zaloguj się w swojej Błękitnej Strefie.
Jeśli nie posiadasz jeszcze konta w serwisie - zarejestruj się!
W Błękitnej Strefie będziesz mógł zgodnie z RODO aplikować na wybraną przez Ciebie ofertę pracy.
Dokonasz tego przekazując nam swoje CV lub wypełniając przygotowaną dla Ciebie ankietę.

Twoje dane osobowe przetwarzamy wyłącznie w celu realizacji procesów rekrutacyjnych
oraz Twojego rozwoju zawodowego. Szczegóły możesz sprawdzić w Klauzuli Informacyjnej.
W każdej chwili możesz wycofać swoją zgodę na przetwarzanie Twoich danych.
Bank Danych o Inżynierach informuje, ze na swoich stronach www wykorzystuje pliki cookies (tzw. "ciasteczka").
Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia.
Aby ta informacja nie pojawiała się więcej, należy kliknąć przycisk Zamknij.
Szersze informacje na temat plików cookies znajdą Państwo w zakładce Polityka prywatności
Zamknij